Buffet aan tafel

 

Buffet aan tafel is een mogelijkheid om avondvullend bezig te zijn. Een nieuw concept zonder het heen-en-weer geloop voor je eten. Datgene wat op tafel komt, wordt natuurlijk in overleg met u bepaald. Op deze manier kunt u een persoonlijk tintje geven aan dit buffet.

Restaurant Ruby heeft hierin inmiddels naam gemaakt en ziet wekelijks weer veel gasten terug om deel te nemen aan een gezellige buffet aan tafel party.

Uw eigen tafel componeert het heerlijke 3-gangen menu door eerst (ieder voor zich) een soep te kiezen. Daarna kunt u gezamenlijk een keuze maken uit de diverse soorten voor- en hoofdgerechten. Om verspilling tegen te gaan kan er echter een beperkt aantal keuzes doorgegeven worden. Het is wel altijd zo dat u een zeer goed gevulde tafel zult zien. Indien de vorige bestelling al geconsumeerd is, kan er altijd nogmaals besteld worden. Overigens is het niet mogelijk restjes mee te nemen.

 

            Soepen:

(Ieder zijn eigen keuze uit 1 van de 5 soepen)

  • Kippensoep
  • Tomatensoep V
  • Haaienvinnensoep V
  • Champignonsoep
  • Vegetarische Chinese groentesoep

  •  

          Voorgerechten:

(Gezamenlijk 4 keuzes maken uit 8 soorten)

  • Chinese mini loempia V
  • Pisang Goreng (gebakken banaan)
  • Pangsit Goreng V
  • Tja Wan Tan (goedgevulde flensjes)
  • Ha Tosi (vlees/garnalen toast)
  • Cha Sieuw (geroosterd varkensvlees)
  • Samosa (kerriepuntjes)
  • Spare-ribs

          Hoofdgerechten:

(Gezamenlijk 5 keuzes maken uit 20 soorten)

  • Babi Pangang mager
  • Babi Pangang spek
  • Cha Sieuw
  • Foe yong hai met kip omelet) V
  • Tjap Tjoy met kip V
  • Woe Wor Yuk (vlees in een pittige saus)
  • Szechuan Beef (ossenhaas in een zoet-pittige saus)
  • Chinese Groentenmix
  • Babi Ketjap
  • Chin. Koe Low Yuk (gepaneerd vlees in een zoetzure saus)
  • Kipfilet met kerriesaus
  • Varkensvlees met zwarte bonensaus
  • Kipfilet met Chinese grote champignons
  • Kung Pao Kai (kipfilet met pinda’s in een pittige saus)
  • Saté Ajam (kipsaté)

         Indonesisch:

  • Daging Smoor (gesmoord zoet rundvlees)
  • Daging Roedjak (gesmoord heet rundvlees)
  • Gado Gado (groenten in pindasaus en kroepoek)
  • Sajor Lodeh (groenten met kokossmaak)
  • Ajam Roedjak (kipfilet met pikante saus)

 

Gerechten aangeduid met een ‘V’ kunnen op aangeven ook vegetarisch voor u bereid worden.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met witte rijst. Op verzoek is het ook mogelijk nasi of bami te nemen. Hiervoor brengen wij € 1,00 p.p. extra in rekening. Voor Surinaamse nasi brengen wij € 3,30 p.p. extra in rekening en voor mihoen, Chinese bami en Surinaamse bami brengen wij € 3,75 p.p. extra in rekening.

Voor eventuele vragen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Vanaf 2 personen....................................€ 15,90 p.p.

(Elke vrijdag en zaterdag op reservering)